torsdag 25 februari 2010

Tapet eller färg?

DSC02121 DSC02123 DSC02124DSC02127 DSC02125 DSC02126

Detta rum är verkligen husets hjärta! Det är här vi lagar mat, fikar, pratar, pluggar (jag) umgås, eldar och bakar. Vi har en gammal gammal panna i köket som sprakar och ger oss värme men den är inte värd att fotas, inte alls :)

Det är min kära sambo som valt dessa tapeter (han bodde redan i huset när jag flyttade in) och jag tycker att de är charmiga! MEN jag börjar smått tröttna på dem för det är svårt att få in någon annan färg än vitt,blått eller grått. Så det är alltså att måla alla väggar vita som är mitt senaste övertalningsförsök :)

Köket skall göras om så småningom (riva ut allt+en vägg och öppna upp hela nedervåningen) men frågan är ju när det kan tänkas bli? Min vän A har iaf lovat att ställa upp och måla…

Nu ska jag sätta igång med något helt annat, nämligen djupdykning i mina friskvårdsböcker :)

Kram

4 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

Hej Anna.
Vilken trevlig blogg jag hittade till.
Ser att du är från dalarna, det är nämligen jag med men flyttade nedåt landet för kärleken hehe vad gör man itne för la amour =)
Ta hand om dig och må så gott
kram erica

Anonym sa...

Hej Anna!

Kul att du tittade in och att du gillade min bild. Det kommer fler bilder inom kort. Du får börja följa bloggen så du inte missar något!

Krams

M&S sa...

Fiiint :) när ska jag få komma och äte frulle i ert kök igen? :)

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Tack för din kommentar. Kul att du tittade in på min blogg. Det är svårt med tapeter det finns så många färggranna snygga tapeter som din, men man tröttnar fortare än om man har vitt. Nu ska jag titta vidare på din blogg.
Kram Anette