onsdag 24 februari 2010

Mer rosa!

DSC02120

Nu i mellanmånaderna är det svårt med färg…jag vill liksom ha det så neutralt som möjligt för att sedan kunna frossa i pastell! Men som jag nämnt tidigare, rosa är min färg och det är svårt att slita sej :) Och nu har färgen även spridit sej till sovrummet, till sambons stora lycka, hihi! Prickar är så sött tycker jag och passar perfekt till de rosa/röda randiga tapeterna vi har…ehh?? (Därför man bara kan skymta tapeterna om man kikar väldigt noga)

Eftersom hela vår övervåning ska göras om och byggas ut orkar vi varken lägga tid eller pengar på att göra om “så länge”. Även om jag medger att det kliar rejält i fingrarna efter att måla väggarna vita! Men tills dess blir det bara lite småfix i sovrummet i form av:

- ny sängkappa

- nya sänglampor ( är så trött på IKEA:s )

- gardiner ( har endast en blå rullgardin just nu )

- 2st mattor, för just nu är det endast sambon som har en mjuk matta på sin sida…

Textilier med andra ord! Så fort badrummet är klart (jag menar så fort sambon är hemma:) och köksövertalningen är klar så börjar jag nog pyssla i sovrummet…det kommer alltså ske till hösten i denna takt hihi!

Nu ska jag mumsa laxomelett med ruccola som jag fick i middagstips av söta S!

Sköt om Er

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det smakade,
Ha en trevlig kväll!!

KRAM KRAM S.

M&S sa...

hihi... jag vill oxå ha ROSA!!!! :) har lila nu, men rosa...ohh så fint :) Stefan gillar dokc inte.. haha jag fixar det en dag när han inte är hemma :) hahaha... Kul med update ;) Kram My

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
En ROSA laxomelett låter som ett bra middagstipps till helgen ;)
Kram Milla

Anonym sa...

Gillar din söta plåtlåda i inlägget nedanför! :-)

Krams