fredag 26 februari 2010

Den lilla jungfrun…

Den typiska Jungfrun har en tjänande läggning och tycker om ordnade rutiner. Jungfrun är noggrann och flitig och har sinne för detaljer. I relationer och samarbete är Jungfrun pålitlig och ansvarskännande.

Stark integritet hör till bilden, det gör att Jungfrun kan upplevas som reserverad och försynt. Hjälpsamhet finns i stora mått. Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra som får mycket uträttat i det tysta.

Den som är präglad av detta strävsamma tecken har en tendens att ta på sig mer arbetsuppgifter än nödvändigt. En väl inbokad agenda och en fulltecknad vardag hör till bilden.

Jungfrun eftersträvar renhet, både till kropp och själ. Ett välstädat hem med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Pålitlighet och ansvarskänsla hör tecknet till. En Jungfru kan man lita på.

En resurs i både arbetslivet och hemmet, som utför sina uppgifter med största noggrannhet. Jungfrun är tålmodig och gör inte så stort väsen av sin person. En jordnära, sparsam och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion. Självkritik och analytisk förmåga är kännetecknande. Hjälpsamma Jungfrun är alltid beredd att ställa upp för andra och förväntar sig inga motprestationer, utan gör det av hjärtat!

Såg en kompis som hade tagit reda på mer om hennes stjärntecken och jag blev nyfiken och gjorde likadant. Hihi, allt stämmer förutom tålmodig. Det är precis tvärtom, jag har inget tålamod alls! "På en gång, helst redan igår"

Min sambo tycker att det är jättehärligt...

Blev inget inredningsbloggande idag, men så blir det ibland :)

Ha en riktigt mysig fredag

DSC01624

4 kommentarer:

M&S sa...

shit, det mesta stämmer verkligen in på dig ;) hihi.. Kram!

Kära Hem sa...

Kul när sånt där stämmer... Var hittade du texten? Det stod ju lite roliga saker och inte massa blaj...

Ha en skön helg i det vackra vädret :(
Kram
/Anna

Sanna sa...

Tack för kommentaren på bloggen - alltid lika kul & inspirerande att lösa din blogg också :) Jag hoppas ni kommer överens hur köket ska fixas!! Blir spännande att se resultatet sen!!
jag glömde helt bort dig i tors. och fre... Sorry! Vi får försöka ta en promenad nästa vecka-annars ses vi på buggen på tisdag va?!
Ha så trevligt ikväll, vi hörs, kramar S.

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Här kommer en till som undrar vart du hittade texten.

Kram Milla