onsdag 8 februari 2012

Nya hallenHejj!

Nya hallen, stor och ljus och plats för massa förvaring! Har planerat denna hall i minsta detalj så jag hoppas jag nu inte missat något;) Men efterklok är ju alltid lätt att vara...

Det blir vit pärlspont på väggarna (nu är det bara grundmålat)och kanske en tapet längst upp. Det är det enda som vi inte riktigt fått kläm på. Tapet eller måla? Och då tänker jag mej en varm ljusgrå färg vilket är lätt att matcha till och kanske jag inte tröttnar så snabbt?
På golvet blir det svart klinkers som vi ska åka och hämta idag. Den är lätt flammig så inte all smuts ska synas så bra. Även om jag är lätt pedantisk så hinner jag inte med att städa som förut, vilket Per är väldigt glad för ;)

Neranför fönstren blir det platsbyggda bänkar med utdragslådor för skor och dyl. Tror det blir att vi(läs Per) använder oss av köksskåp/fläktskåp som vi bygger om.

En byrå står på inköpslistan. Hade tänkt mej en Hemnes byrå men där är Per myycket svår att övertala. Han vill ha en riktig träbyrå, vilket jag iofs också vill ha. Men de är oftast så svåra att dra ur lådorna så då kommer alla vantar och mössor hamla på golvet, vilket de säkert kommer att göra ändå...1 kommentar:

Vita Kurbits ♥ sa...

Det blir ser ut att blir jättebra! Praktiskt med en stor hall, och supersnyggt med den höga pärlsponten. Tycker att du ska måla upptill, jag vet ju hur du är.. du kommer tröttna på en tapet med färg :)) Kramis!!