fredag 28 oktober 2011

Höstfix

DSC04298 DSC04299 DSC04301
Hej alla fina!
ÄNTLIGEN fungerar internet igen! Nu hoppas jag då att det ska fortsätta göra det för ojj vad beroende man är av att det ska funka. Har visserligen “ajfånen” men ändå skönt med dator och stor skärm.
Har haft världens mysigaste start denna fredag med en superglad liten kille som skrattar och jollrar högt, redan innan han hann slå upp sina blå! Så lagomt till morgonlatten började jag gråta, av ren och skär lycka! Detta är verkligen livet
Nåja, även om mesta tiden går åt till mys, en hel del fika samt promenader så hinner jag lite annat där emellan. Det som vanligtvis tar en förmiddag tar en vecka:) Har höstpysslat lite vid entrén, bäddat in rosorna för vintern (löv på rötterna och så på med en jutevävsäck) klippt vinbärsbuskarna och städat undan. Bilderna är tagna i helgen då solen lyste, kanske sista höstdagarna innan vintern?

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna, vi ska fika med tjejerna på mitt gamla jobb! Önskar er en finfin fredag!

3 kommentarer:

Sanna sa...

Härligt och följa er på bloggen vännen :) när vi bor så hima långt ifrån varandra ;) ha ha! Hoppas du är hemma den 21/11 för då ska jag till tandläkaren och vill passa på och träffa er! Vi hörs. Trevlig helg och stor kram till er.

Linda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda sa...

Då ska jag kika in hos Russinet:) Ja jag håller med om att en vit är betydligt mer användbar, det är ju inte helt omöjligt att man tröttnar på rosa. För Johan är rosa enda alternativet, men vem har sagt att han måste bestämma;) Visst är det kul med alla fina barnsaker som finns?:) man önskar att man hade obegränsat med pengar ibland. Hoppas vi ses någon dag. kram Linda