tisdag 14 juni 2011

Huset


DSC03910 DSC03911 
DSC03912 DSC03913
Dagsfärska bilder på huset bjuder jag på denna tisdag. Att det ser lite stökigt ut runt om det bjuder jag också på ;) Försöker att plocka och städa lite varje dag, men vissa saker används dagligen så då blir de kvar. Men det var ju inte det ni behöver fokusera blicken på nu (inte heller att det är rödfärgat på lite olika ställen)

På vänstra bilden längst upp ska vi gräva igen den gamla garaget och bygga en entré, därefter sätter vi in de vita pardörrarna som kom redan i vintras. Så tills vidare får vi använda den gamla ingången (som sedan blir groventré in i tvättstugan) som ni ser på bilden neranför. Där ska även en veranda byggas, men i år nöjer vi oss med att en trall som skall påbörjas här i dagarna. På bilden längst ner till höger är det våra sovrumsfönster med balkong som skymtar fram bakom byggställningen och fönstren nere är hallen.

På bilderna syns det kanske inte så väl att det är en ganska bra sluttning på gården, men förra sommaren var dom här och grävde med maskiner och det kändes som vi aldrig skulle få komma igång med själva byggandet. Men snickarna som var här under vintern gjorde ett jättebra jobb och nu är det upp till oss att färdigställa vårat drömhus. Tur att pappa och farfar är snickare och svärfar är timmerman ;)
Tyvärr måste vi avbryta snickrandet på huset när utsidan är klar för att bygga ett uthus med nytt värmesystem. Huset blir så pass stort att det system vi har idag inte räcker till för kommande vinter…

Ha en fortsatt fin dag!

3 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Tack för dina fina ord! :) Och stort lycka till med er bebis också. Tiden går rätt fort mot slutet trots allt, men NU känns den som en evighet. Man har det där datumet.. sen står det liksom stilla. Men tids nog..

När man fixar, bygger, renoverar ett hus är det omöjligt att få stylade bilder utan en massa bråte runt omkring. Det får man helt enkelt finna sig i. Det blir väl bättre :) Jag tycker det ser jättefint ut. Man måste ju se potentialen!!

Kram Josefin

L.D sa...

Vad kul med en massa projekt:)Det verkligen super mysigt ut hemma hos er. Måste ta mig i kragen och hälsa på snart! kram/ Linda D

Anonym sa...

Vad fint det blir! Jag vill komma och hälsa på nuuuuu! Vad gör du ikväll? ;-) kram My