måndag 20 december 2010

Lugna dagar

DSC03308
Snart är det JUL, bara några enstaka dagar kvar! Jag har både bakat, pyntat och handlat julklappar i helgen så nu fattas det bara två julklapps inköp. Skönt att inte stressa. Som förra julen när vi renoverade badrummet (det enda) och kvällen före julafton så blev vi klara…01.00 på natten! Vilken pärs det var! För hela familjen skulle fira jul hos oss och med endast en toa så fanns det inte några alternativ. Till råga på allt så åkte sambon på vattkoppor mitt upp i alltihopa…

Men i år ska vi fira hos mamma och pappa i deras nya hus och jag behöver inte tokstressa :) Så jag har passat på att göra en massa annat som inte blivit gjort, som denna byrå. Den ska få ett par lager till med färg och så är jag så less på handtagen som satt där så jag skruvade bort dem, därav de omålade fläckarna :) Nya knoppar och den blir som ny!


Psst…ser ni den fina tapeten som skymtar i bakgrunden…tänk att vi har den på 4 (!) väggar i vårat sovrum, förstörd nattsömn någon? ;)

1 kommentar:

Jordgubbar med mjölk sa...

Hej! Kul att höra av dig! Nu är jag supernyfiken på hur det ser ut hos er! Kanske dags för en uppdatering! Vi lever ju som sagt i samma "renoveringsträsk" :-)

Ha en skön helg! Kram Miriam