torsdag 12 april 2012

Tillfälligt kök?
Hej!

Ser att det var ett tag sen jag var här. Men vi har varit fullt upptagna med bebis (som nu är en liten pojke och ingen bebis längre:) hall och tvättstuga. Så här ser det ut idag med kakel, bänkskiva, porslinsho och golv! Lite fix är kvar att ordna med med lister, dörrar, foder osv men nu ser man hur det kommer att se ut. Är så nöjd med den långa bänken där vi kan vika tvätt och ändå ha plats över.

Men än så länge kommer tvättmaskin och torktumlare att få stå kvar i badrummet då tvättstugan får bli vårat tillfälliga kök under en tid. För samtidigt som vi grejar med detta så skissar vi på kök och igår var vi runt till olika köksleverantörer för tips och inspiration. Har ju helt fallit för ett kvänumkök men det är inte riktigt den prisklassen vi tänkt oss...

Kommer med fler bilder på hallen!
♥

2 kommentarer:

Jordgubbar med mjölk sa...

Hej!

Vad kul att du också ska dit! :) Det ska bli riktigt spännande att se!

Vad fint ni gör, så lyxigt med en sådan tvättstuga!

Hoppas allt är bra med er annars!

Kram M

Anonym sa...

Hejhej,
vad snyggt det är! Och det fungerar lika bra som kök som tvättstuga. Bänkskivan är riktigt fin. Skulle du vilja visa upp din renovering på Byggla.se? Du kan maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer! Är du pepp får du en liten present!
Mvh
Vendela på Byggla