måndag 16 april 2012

Blå tonerHej på er!

Vilket väder vi vaknade upp till denna måndag, vitt vitt vitt...jag som rensade rabatterna igår:) Får hoppas att tulpanlökarna och klätterrosen klarar sej iaf, och pionerna! Pioner är ju helt uunderbart!

Var ju till huvudstaden i lördags, Anna & jag. (där var det också vitt vitt vitt) Bortsett från vädret så var det en härlig dag! Började med en fika på Vetekatten, vidare sen mot Iris hantverk för lite shopping och sen hamnade vi på PUBs inredningsavdelning/ar...kunde ha köpt hur mycket som helst! Jättefina marockanska skålar, fina leksaker till Gustav, Matteus porslin, House Doctor prylar, HIMLA...ja vi var där länge och drömde oss bort. En endaste liten rosa slickepott var det som fick följa med hem därifrån.
Även en vända på HM home där vi fyndade lite grann, jag hittade dessa blåa somriga kökshanddukar till ett pris av 20 riksdaler för båda två! Hittade även fina kuddar men de får vänta till kök och vardagsrum är klara.
Många som gillar blått till sommaren och så även jag. Tror faktiskt att det kan bli en blå (kanske samma vi har idag?) tapet i nya köket sen. Tycker det är en behaglig och fin färg.

Ha en fin måndag ♥

Inga kommentarer: