måndag 4 januari 2010

Badrums glimt

DSC02039

Idag när jag kom hem så fann jag Sigge sittandes i badrummet, han matchar så bra in där nu ;) Så detta blir en liten glimt av badrummet innan allt är klart. Ska måla om pärlsponten för vi blev inte riktigt nöjda med färgen, lister och fönsterfoder ska på plats, komoden ska snickras färdigt och målas (sambon vill ha den som den är, men den blir nog vit ändå :) och ett skåp saknas…sen är det klart! Ska svänga in till stan i morgon och speja på skåp, attans vad svårt det är att bestämma sej ibland!

♥Kram♥

Vi var in till ett par goda vänner i stan idag, åå vad fint dom har! Blir alltid så inspirerad (till sambons förtvivlan) när vi varit där. Jag hoppas du börjar blogga snart Maria! ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ser kanon mysigt ut Anna! Måste nog hålla med Per lite, komoden ser väldigt charmig ut som den är. Men jag vet hur det är.. det slutar med vitt vitt vitt ;) Förstår att det inte är det lättaste att hitta belysning som stämmer stilmässigt. ha det bra. kram/ Linda.D

Anonym sa...

fiiiiiiiiiiiiiiint det ser ut :) kram my :)

Kära Hem sa...

Oj, det ser jättefint ut! Helt i min stil! Svart och vitt och lantligt....

Ha det så bra!
Kram
Anna

Sandra sa...

Anna, super fint! Va duktiga ni är :)Kram Sandra

Anonym sa...

Tack vännen för det fina orden. Ni är alltid lika välkommna bra om jag kan inspirera dig.. Kram Maria

Anonym sa...

Hej igen! Glömde skriva att det såg jätte fint ut i badrummet det lilla som vi fick se. Sigge passar ju bra in där hi hi.

Jordgubbar med mjölk sa...

Vad fint det ser ut, vill se mer :)

Hoppas ni får en fin söndag!

Kram M