lördag 3 januari 2009

Lata dagar...
I vanliga fall är jag i farten fram tills jag stupar i säng vid 22. Folk brukar fråga vad det är jag gör hela tiden och jag har inget riktigt bra svar...plockar, städar, tvättar, promenerar, plockar lite till, drar igång projekt, städar och plockar en sista gång. Att folk skakar på huvudet och mumlar något om dagens stressade ungdomar har liksom inte fått mej att stanna upp och reflektera.
Men dessa två veckor, vilka veckor (!), har jag vaknat utan klocka, myst omkring i myskläder, läst en massa tidningar som legat halvlästa, gått långa promenader och bara slappat i soffan med en bit mörk choklad och en kopp te. Så underbart!
Okej, erkänner att jag också hunnit med några drag med målarfärg och påbörjat med lite småprojekt. Men det hör liksom till :) Det har inte varit stressigt utan bara kul! Har en massa idéer som jag vill sätta igång med, har även fått med sambon på dem och jag vill gärna tro att han tycker att det ska bli kul :)
Ska nu njuta av ännu en kopp te, ingefära och citron är favoriten just nu! Ha en mysig lördagkväll allihopa!
Kram A

2 kommentarer:

Ottilias Veranda sa...

Hej på dig Anna!
Kul att se din blogg!

hälsa gärna på hos mig

Liisa

White Season sa...

Hallå, vad kul att ha hittat hit, vilka vackra bilder du hade tagit ute...underbara. Ännu en härlig blogg att besöka framöver ser jag :-) Tack för dina rara kommentarer, Många kramar Malin